Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

Πολιτική Απορρήτου

Όλοι εμείς στην  «AKHΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ ESHOP EE» είμαστε υπερήφανοι που επιλέγετε την ιστοσελίδα (akiseshop.com) και το κατάστημά μας για αγοράσετε τα προϊόντα μας, να λάβετε μέρος στα σεμινάριά μας ή να επωφεληθείτε των υπηρεσιών μας και δεσμευόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη σας.

Η παρούσα επισήμανση απορρήτου επεξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας ή και όταν κάνετε τις αγορές σας και χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Είναι πολυεπίπεδη, για να μπορείτε να βρείτε εύκολα το λόγο για τον οποίο επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες και τι κάνουμε με αυτές. Συνεπώς, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου και να τσεκάρετε την επιλογή «Συμφωνώ» εάν κατανοείτε και συμφωνείτε με τους επί μέρους όρους της παρούσας επισήμανσης απορρήτου.

  1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Στοιχεία Επικοινωνίας
  2. Πoύ αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει
  3. Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας;
  4. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

A. Πλοήγηση στην Ιστοσελίδα

Β. Δημιουργία λογαριασμού στην Ιστοσελίδα

Γ. Αγορές online ή από το κατάστημά μας

Δ. Κάρτα Δώρου

Ε. Συμμετοχή σε σεμινάρια

ΣΤ. Συμμετοχή σε διαγωνισμούς

Ζ. Εγγραφή στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο μας (e-newsletter)

Η. Επεξεργασία δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς

Θ. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ι. Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες

ΙΑ. Διαδικτυακές Ειδοποιήσεις Προώθησης (Push Notifications)

ΙΒ. Επικοινωνία μαζί μας – Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών

ΙΓ. Υποβολή αιτήσεως – βιογραφικού για θέση εργασίας

  1. Τα δικαιώματά σας
  2. Πότε απαντάμε στα αιτήματά σας σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;
  3. Πού μπορείτε να προσφύγετε;
  4. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Επισήμανσης Απορρήτου;

1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας - Στοιχεία επικοινωνίας

Η εταιρεία μας «AKHΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ ESHOP EE», με αριθμό ΓΕΜΗ 142737801000, που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή – Αττικής, οδός Ελβετίας αρ. 17, και εκπροσωπείται νόμιμα, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς.

Για γενικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail info@akiseshop.com, στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2106398155 ή αποστέλλοντας ταχυδρομική επιστολή στην παραπάνω διεύθυνση. Mπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της υπηρεσίας facebook messenger.

2. Πoύ αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει

Tα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς αποθηκεύονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

3. Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Μόνο οι αρμόδιοι για κάθε επιμέρους τμήμα της εταιρείας μας έχουν πρόσβαση κατά περίπτωση στα προσωπικά σας δεδομένα. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό που αναφέρεται κάθε φορά και οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν ή πωληθούν σε τρίτα πρόσωπα για άλλους μη σχετικούς σκοπούς.

Για ορισμένες επεξεργασίες συνεργαζόμαστε με τρίτες εταιρείες, προς τις οποίες διαβιβάζουμε κάποια από τα δεδομένα σας ή οι ίδιες έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω της ιστοσελίδας μας. Αυτό γίνεται μόνο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Θα βρείτε ποιοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα κατά περίπτωση και για ορισμένες επεξεργασίες, όπως αυτές αναλύονται κατωτέρω.

4. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

Στην εταιρεία μας μαθαίνουμε για εσάς, τους πελάτες μας, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας, είτε μέσω του καταστήματός μας, αλλά και των δραστηριοτήτων που διοργανώνουμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε τα ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες σας, καθώς μας επιτρέπει να καινοτομούμε, να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για εσάς.

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας τα δεδομένα είναι διάφοροι:

Στις περισσότερες περιπτώσεις μας παρέχετε απ’ ευθείας τα δεδομένα μέσω των διαφόρων εντύπων που μας στέλνετε ή λαμβάνουμε (κυρίως μέσω της ιστοσελίδας μας).

Για παράδειγμα:

Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας

  • Όταν αγοράζετε από την ιστοσελίδα μας προϊόντα ή υπηρεσίες
  • Όταν έρχεστε σε επαφή μαζί μας
  • Όταν συμμετέχετε σε σεμινάρια/διαγωνισμούς

Σε άλλες περιπτώσεις, συλλέγουμε εμείς τις πληροφορίες (παραδείγματος χάρη όταν χρησιμοποιούμε cookies για να διευκολύνουμε την πλοήγησή σας και να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας).

Παρακάτω να βρείτε αναλυτικά τις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν επεξεργασία των δεδομένων σας, τους σκοπούς και την περιγραφή τους.

Θυμηθείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα που μας παράσχετε είναι αληθινά και ακριβή. Σε διαφορετική περίπτωση, ο χρήστης θα είναι υπεύθυνος για την ανακρίβεια ή το αναληθές των εν λόγω δεδομένων καθώς επίσης και για τις ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τις σχέσεις με τον εν λόγω χρήστη για τους ανωτέρω λόγους.

Α. Πλοήγηση στην Ιστοσελίδα

Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα μας αποστέλλονται αυτόματα από τον φυλλομετρητή τερματικού που χρησιμοποιείτε στον διαμετακομιστή της ιστοσελίδας μας  και χωρίς δική σας ενέργεια τα εξής:

  • η διεύθυνση IP της συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο η οποία υπέβαλε το αίτημα σύνδεσης με την ιστοσελίδα μας, 
  • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,
  • το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,
  • η ιστοσελίδα από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),
  • ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider) και
  • εφόσον έχετε συναινέσει στον λεγόμενο γεωεντοπισμός του φυλλομετρητή σας ή στο λειτουργικό σύστημά σας ή σε άλλες ρυθμίσεις του τερματικού σας, καταγράφονται και αυτές οι λειτουργίες.

Όλα τα ανωτέρω αποθηκεύονται προσωρινά σε ένα αρχείο καταγραφής (log file).

Σκοπός και Νόμιμη Βάση Επεξεργασίας

Ο σκοπός όλων των ανωτέρω είναι η εγγύηση ορθής δημιουργίας σύνδεσης, η εγγύηση άνετης χρήσης της ιστοσελίδας μας και η αξιολόγηση της ασφάλειας και της σταθερότητας του συστήματος.

Η νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. στ’ του ΓΚΠΔ , το οποίο μας επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα, όταν αυτό είναι απαραίτητο για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων μας.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε

Τα δεδομένα αποθηκεύονται προσωρινά για την διεκπεραίωση της συνεδρίας και μετά διαγράφονται αυτόματα. Μόλις σταματήσετε τη χρήση της ιστοσελίδας μας, τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Για τη διαχείριση της ιστοσελίδας μας συνεργαζόμαστε με την εταιρεία eproductions - ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ. Σε περίπτωση ανώνυμου χρήστη (guest user) τα cookies διαγράφονται με το κλείσιμο του προγράμματος πλοήγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της eproductions εδώ.

Συνεργαζόμαστε με την ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία «Value», για τη δημιουργία και διαχείριση του google analytics, του google adwords και γενικά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαδικτυακής διαφήμισης.  https://value.marketing/

Β. Δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σκοπός συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων είναι η παροχή σε εσάς εξατομικευμένων υπηρεσιών και η διαχείριση του λογαριασμού σας. Κατά την εγγραφή σας ως χρήστη, θα μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή το ιστορικό των αγορών σας και να έχετε αποθηκευμένα τα στοιχεία σας για κάθε νέα αγορά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Nόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συναίνεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. α’ του ΓΚΠΔ.

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε

Για την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας και εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να μας παράσχετε στοιχεία επικοινωνίας, δηλαδή το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνσή σας, το email σας, το τηλέφωνό σας.

Εφόσον πραγματοποιήσετε μία αγορά θα επεξεργαστούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • ιστορικό αγορών
  • πληροφορίες παράδοσης προϊόντων
  • ιστορικό πληρωμών
  • κρυπτογραφημένες πληροφορίες χρεωστικών - πιστωτικών καρτών

Κατά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας ως χρήστης αποστέλλονται σε μας αυτόματα η IP σας και η τελευταία φορά που συνδεθήκατε.

Επίσης, θα επεξεργαστούμε τα ακόλουθα δεδομένα τα οποία συνδέονται με τα cookies:

  • Ιστορικό πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας
  • Ιστορικό προϊόντων που έχετε δει (click history)

Γιατί χρειαζόμαστε τις πληροφορίες αυτές

Χρειαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες για να σας προσφέρουμε πιο εύκολη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας και ταχύτερη πραγματοποίηση των αγορών σας μέσω αυτής.

Εφόσον επιθυμείτε να σας αποστέλλουμε και ενημερωτικά δελτία (newsletters), θα σας προτείνουμε νέα προϊόντα μας βάσει του ιστορικού αγορών σας και των προϊόντων που έχετε δει στην ιστοσελίδα μας, καθώς και ανακοινώσεις σχετικά με την εταιρεία μας και τα προϊόντα-υπηρεσίες μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε την συγκεκριμένη ενότητα της παρούσας, σχετικά με ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο μας  (e-newsletter) εδώ

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα διατηρείτε τον λογαριασμό σας ή έως πέντε χρόνια, οπότε θα ζητήσουμε ξανά τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν διατηρούμε τα στοιχεία σας για άλλο λόγο (ενδεικτικά, έχετε πραγματοποιήσει αγορές από την ιστοσελίδας μας και έχουμε διατηρήσει τα στοιχεία σας για φορολογικούς λόγους). Έχετε το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τερματίσετε τον λογαριασμό σας, οπότε και τα δεδομένα σας θα διαγραφούν, εκτός εάν έχετε πραγματοποιήσει αγορές μέσω της ιστοσελίδας μας (οπότε και θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για φορολογικούς λόγους) ή εάν υπάρχουν εκκρεμότητες ή/και δικαστικές διενέξεις μεταξύ μας λόγω της πραγματοποιηθείσας πώλησης.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Για τη διαχείριση της ιστοσελίδας μας συνεργαζόμαστε με την εταιρεία eproductions - ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ. Κατά τη διαχείριση αυτή η eproductions συλλέγει τα δεδομένα της εγγραφής (log in) των χρηστών καθώς και τα δεδομένα του καλαθιού (cart), τα οποία αποθηκεύονται στους servers της που βρίσκονται στην Γερμανία. Τα δεδομένα που συλλέγει η eproductions διατηρούνται μέχρι 1 έτος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της eproductions εδώ  

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με την ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία «Value», για τη δημιουργία και διαχείριση του google analytics, του google adwords και γενικά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαδικτυακής διαφήμισης.

Γ. Αγορές οnline ή από το κατάστημά μας

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε για να εκτελέσουμε και να ολοκληρώσουμε την πώληση προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας ενημερώνουμε σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας σας, αλλά και για τις επιστροφές προϊόντων. Θα χρησιμοποιήσουμε περαιτέρω τα δεδομένα σας για να ελέγξουμε τις πληρωμές σας, αλλά και για να διαχειριστούμε παράπονα και θέματα εγγύησης σχετικά με τα προϊόντα.

Οι προσωπικές σας πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να ελέγξουμε την ταυτότητά σας και την ηλικία σας, ώστε να διαπιστώσουμε εάν μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του διαδικτύου, αλλά και να επιβεβαιώσουμε τη διεύθυνσή σας με τρίτους συνεργάτες μας.

Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων ή υπηρεσιών κατ’ ευθείαν από το φυσικό μας κατάστημα δεν καταχωρούμε τα στοιχεία σας, εκτός των περιπτώσεων που ζητάτε την έκδοση τιμολογίου. Σε αυτή την περίπτωση, καταχωρούνται μόνο όσα στοιχεία είναι απαραίτητα για την έκδοση του φορολογικού παραστατικού

Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. β’ του ΓΚΠΔ , καθώς η συλλογή των πληροφοριών γίνεται για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης.

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε

Θα διαχειριστούμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, εφόσον πραγματοποιείτε αγορές μέσω διαδικτύου:

Πληροφορίες επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, email, τηλέφωνο

  • Στοιχεία πιστωτικών – χρεωστικών καρτών και ιστορικών πληρωμών
  • Ιστορικό παραγγελιών.

Εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά στοιχεία που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας όπως το συνθηματικό που έχετε χρησιμοποιήσει για την εγγραφή σας και το ιστορικό αγορών σας.

Εάν πραγματοποιείτε αγορές μέσω του φυσικού μας καταστήματος, δεν κρατάμε στοιχεία του πελάτη, εκτός εάν μας ζητήσετε την έκδοση τιμολογίου. Στην περίπτωση αυτή, επεξεργαζόμαστε επωνυμία, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., έδρα και επάγγελμα.

Η εταιρεία μας ΔΕΝ αποθηκεύει δεδομένα και στοιχεία πιστωτικών – χρεωστικών καρτών καρτών.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε.

Φορολογικά στοιχεία και παραστατικά θα διατηρούνται από την εταιρεία μας για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) ετών, για λόγους φορολογικού ελέγχου.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται σε τρίτα μέρη, μόνο για την παροχή σε εσάς των παραπάνω υπηρεσιών. Ειδικότερα:

Για την πραγματοποίηση των αγορών πληρώνετε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα. Η ιστοσελίδα μας ΔΕΝ αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών – χρεωστικών καρτών, τα οποία πληκτρολογείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. 

Συγκεκριμένα, πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής, συνδέεστε απευθείας με υπερσύνδεσμο με άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών υπό την ευθύνη της της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μας δεν χρησιμοποιεί, για κανένα λόγο, οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας έχετε πληκτρολογήσει, καθώς αυτά δεν είναι ορατά σε αυτή.

Όταν ενεργοποιηθεί η πληρωμή στην ιστοσελίδα μας μέσω PayPal, η πληρωμή σας υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της PayPal, και για τα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρεία αυτή δυνάμει της σχετικής σύμβασης που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία

Για την αποστολή των προϊόντων συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΣΠΗΝΤΕΞ ΑΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ" και με διακριτικό τίτλο “SPEEDEX” Μπορείτε να βρείτε την πολιτική προστασίας δεδομένων της εδώ.

Δ. Κάρτα Δώρου

Προσφέρουμε λειτουργίες ή υπηρεσίες που απαιτούν να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα τρίτου μέρους που μας παρέχετε, όπως στην περίπτωση της ενεργοποίησης και αποστολής της Κάρτας Δώρου ή της διαχείρισης του αιτήματος για Κάρτα Δώρου. Αν μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων, εγγυάστε ότι τους έχετε ενημερώσει για τους σκοπούς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά τους δεδομένα.

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε για να εκτελέσουμε και να ολοκληρώσουμε την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας μας στους τρίτους που μας έχετε υποδείξει. Είναι δική σας ευθύνη να μας παρέχετε τα ακριβή στοιχεία φίλων ή συγγενών σας, τους οποίους έχετε προηγουμένως ειδοποιήσει και έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για την αγορά από εσάς Κάρτας Δώρου για λογαριασμό τους.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συναίνεση των τρίτων αυτών προσώπων που μας υποδεικνύετε με τη δήλωσή σας, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ α’ του ΓΚΠΔ.

Εφόσον τα τρίτα αυτά πρόσωπα πραγματοποιήσουν τελικά αγορά από την ιστοσελίδα ή το κατάστημά μας, νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. β’ του ΓΚΠΔ , καθώς η συλλογή των πληροφοριών γίνεται για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης.

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε

Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email τρίτου προσώπου. Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση προσωπικών δεδομένων τρίτων υπόκειται στη νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Γιατί χρειαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες

Χρειαζόμαστε τις πληροφορίες των τρίτων προσώπων που μας έχετε γνωστοποιήσει για να τον ενημερώσουμε ότι έχει λάβει μία Κάρτα Δώρου από εσάς και εφόσον επιθυμεί να πραγματοποιήσει αγορές από την ιστοσελίδα ή/και το κατάστημά μας.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε

Η Κάρτα Δώρου παραμένει σε ισχύ για ένα (1) χρόνο από την ημερομηνία παράδοσης που ορίζει ο αποστολέας. Εφόσον το τρίτο πρόσωπο στο οποίο προσφέρθηκε η Κάρτα Δώρου κάνει χρήση της και πραγματοποιήσει αγορές από το κατάστημά μας, τότε τα στοιχεία του θα διατηρηθούν σύμφωνα με τα όσα ορίζονται για τις αγορές οnline ή από το κατάστημά μας.

Εάν το τρίτο πρόσωπο επιλέξει να μην πραγματοποιήσει καμία αγορά, τότε τα στοιχεία του θα διαγραφούν ένα (1) μήνα μετά τη λήξη της ισχύος της Κάρτας Δώρου.

Ε. Συμμετοχή σε Σεμινάρια

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σκοπός συλλογής των πληροφοριών που σας ζητάμε είναι για να διευκολύνουμε την παρουσία σας στο σεμινάριο και για να σας προσφέρουμε την αντίστοιχη υπηρεσία.

Η νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. β’ του ΓΚΠΔ , καθώς η συλλογή των πληροφοριών γίνεται για την εκτέλεση της σύμβασης παροχής των σεμιναρίων.

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε

Αν θελήσετε να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο θα πρέπει να μας παρέχετε

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση
  • Εmail και
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας

Γιατί χρειαζόμαστε τις πληροφορίες αυτές

Χρειαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες για να διευκολύνουμε την παρουσία σας στο σεμινάριο και για να σας προσφέρουμε τη σχετική υπηρεσία. Χρειαζόμαστε, επίσης, κάποιες από τις παραπάνω πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να εκδοθεί η σχετική απόδειξη καταβολής ποσού για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Για την καταβολή του ποσού των σεμιναρίων πληρώνετε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα. Η ιστοσελίδα μας ΔΕΝ αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών – χρεωστικών καρτών, τα οποία πληκτρολογείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. 

Συγκεκριμένα, πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής, συνδέεστε απευθείας με υπερσύνδεσμο με άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών υπό την ευθύνη της της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μας δεν χρησιμοποιεί, για κανένα λόγο, οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας έχετε πληκτρολογήσει, καθώς αυτά δεν είναι ορατά σε αυτή.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε

Φορολογικά στοιχεία και παραστατικά θα διατηρούνται από την εταιρεία μας για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) ετών, για λόγους φορολογικού ελέγχου.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων συνεργαζόμαστε με την ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, στην έδρα της οποίας διεξάγονται τα σεμινάρια. Οι πληροφορίες που αποστέλλονται στην εν λόγω εταιρεία είναι μόνο το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας. Τις πληροφορίες αυτές διατηρεί η ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ μόνο για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων και τις διαγράφει αμέσως μετά τη λήξη τους.

ΣΤ. Συμμετοχή σε Διαγωνισμούς

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Μέσω της ιστοσελίδας μας, του ενημερωτικού δελτίου μας ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς που διοργανώνουμε κατά καιρούς.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συναίνεσή σας, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ α’ του ΓΚΠΔ

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε και για ποιο λόγο

Για τη συμμετοχή σας αυτή χρειαζόμαστε μόνο το ονοματεπώνυμό σας, το email σας και κατά περίπτωση το τηλέφωνό σας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εφόσον λάβετε μέρος μέσω του λογαριασμού σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης επεξεργαζόμαστε και τα στοιχεία του λογαριασμού σας που είναι δημοσίως γνωστά σε αυτά τα μέσα.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε

Ένα μήνα μετά το τέλος του διαγωνισμού και την ανακοίνωση των νικητών, οι προσωπικές σας πληροφορίες διαγράφονται, εκτός αν έχετε επιλέξει την εγγραφή σας σε άλλη υπηρεσία μας (ενδεικτικά, αποστολή ενημερωτικού δελτίου).

Σε περίπτωση υλικού επάθλου, οι πληροφορίες του νικητή φυλάσσονται για δύο έτη, όσο και το χρονικό διάστημα της εγγύησης, για να είναι εφικτή η εκ των υστέρων αποκατάσταση ή η ανταλλαγή σε περίπτωση ελαττώματος.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Η διαβίβαση των πληροφοριών που μας έχετε δώσει στο πλαίσιο διενέργειας του διαγωνισμού πραγματοποιείται μόνο αν αυτό απαιτείται για τη διεκπεραίωση αυτού (παραδείγματος χάρη η διενέργεια του διαγωνισμού πραγματοποιείται από την εταιρεία που προσφέρει το έπαθλο, ή η αποστολή του επάθλου διενεργείται μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών). Οι σχετικές πληροφορίες θα αναγράφονται κάθε φορά στους όρους διενέργειας του διαγωνισμού.

Ζ. Εγγραφή στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο μας  (e-newsletter)

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σκοπός της συλλογής δεδομένων είναι να σας παρέχουμε τη σχετική υπηρεσία, προκειμένου να σας ενημερώνουμε σχετικά με νέα προϊόντα, προσφορές, σεμινάρια, διαγωνισμούς που αφορούν είτε τη δική μας εταιρεία ή την εταιρεία του ομίλου μας, «ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ ΜΕΠΕ», καθώς και γενικότερα νέα της εταιρείας μας. Με τα στοιχεία που συλλέγουμε δημιουργούμε προφίλ χρήσης που ταξινομούνται κατά πρόσωπο ή/και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου η διαφημιστική προσφορά, ειδικότερα με τη μορφή ενημερωτικού δελτίου, να προσαρμοστεί καλύτερα στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και να βελτιωθούν οι διαδικτυακές προσφορές μας.

Nόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συναίνεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. α του ΓΚΠΔ.

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε

Το ονοματεπώνυμό σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Για την αποστολή των email συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Grammedia LTD, η οποία μας παρέχει την υπηρεσία Contact Pigeon.

Με τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη από εσάς ενημερωτικού ηλεκτρονικού δελτίου,  τα δεδομένα σας αποστέλλονται στην ανωτέρω εταιρεία Grammedia LTD, που μας προσφέρει τη χρήση της πλατφόρμας Contact Pigeon. Μέσω της πλατφόρμας αυτής αναλύουμε τη δική σας συμπεριφορά χρήσης στην ιστοσελίδα μας καθώς και στα ενημερωτικά δελτία μας. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι ενημερωνόμαστε και συγκεντρώνουμε στοιχεία σχετικά με το αν έχετε λάβει τα ενημερωτικά μηνύματα, αν τα έχετε ανοίξει, καθώς και στοιχεία σχετικά με την περιήγησή σας, όπως η γεωγραφική σας τοποθεσία, η διεύθυνση IP, η συσκευή και η σύνδεση που χρησιμοποιήσατε κατά την επίσκεψή σας, το λογισμικό περιήγησης (browsing). Επιπλέον, ενδεχομένως να συλλέγουμε και να συγκεντρώνουμε πληροφορίες που είναι συνδεδεμένες με τρίτους, όπως δημογραφικά και δεδομένα περιήγησης.

Για να διασφαλίσετε ότι δεν υποπέσατε σε σφάλμα κατά την εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, καθιερώσαμε μια διαδικασία double-opt-In: Αφού εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο προδιαγεγραμμένο πεδίο, σας αποστείλουμε ένα σύνδεσμο επιβεβαίωσης. Μόνο αν επιλέξετε τον εν λόγω σύνδεσμο επιβεβαίωσης θα αποσταλεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία Grammedia LTD για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δώσατε

Τα στοιχεία σας για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων, καθώς και τα δεδομένα που συλλέγουμε από τα email και τα στατιστικά στοιχεία θα τα κρατήσουμε για όσο χρονικό διάστημα έχετε δώσει τη συγκατάθεσή για την παραλαβή των ενημερωτικών δελτίων. Σε περίπτωση που δεν ανοίγετε τα ενημερωτικά δελτία για χρονικό διάστημα ενός έτους, θα θεωρήσουμε το λογαριασμό σας ανενεργό και θα σας ειδοποιήσουμε για επικείμενη διαγραφή σας από τις λίστες αποδεκτών ενημερωτικών δελτίων.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στην παραλαβή του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή  με ισχύ για το μέλλον, αν καταργήσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μέσω της ιστοσελίδας μας. Θα βρείτε τον σύνδεσμο για τη σελίδα κατάργησης εγγραφής στο τέλος του κάθε ενημερωτικού δελτίου.

Επίσης, σε περίπτωση που το επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να αποκλειστείτε από τη λίστα παραληπτών ενημερώσεων, αποστέλλοντας email στη διεύθυνση privacy@contactpigeon.com , αλλά και να αφαιρέσετε όλα τα δεδομένα που έχουν ενδεχομένως συγκεντρωθεί κατά το ιστορικό περιηγήσεών σας. Η ContactPigeon θα επεξεργαστεί και θα διεκπεραιώσει το αίτημά σας εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία γνωστοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την πολιτική προστασίας της εδώ.

Η. Επεξεργασία δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς

Google Αnalytics

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα akiseshop.com χρησιμοποιούμε υπηρεσία τρίτου, την Google Analytics, για να συλλέξει αρχεία καταγραφής (log files) και λεπτομέρειες σχετικά με την περιήγησή σας στη σελίδα μας.

Τα στοιχεία αυτά που αποστέλλονται είναι:

  • η διεύθυνση IP της συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο η οποία υπέβαλε το αίτημα, 
  • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,
  • το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,
  • η ιστοσελίδα/ εφαρμογή, από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),
  • ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider) στον διαμετακομιστή της ιστοσελίδας μας  και αποθηκεύονται σε ένα αρχείο καταγραφής (log file).
  • το λειτουργικό σύστημα της φορητής συσκευής σας, εάν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μέσω φορητής συσκευής
  • το είδος της φορητής συσκευής και τις ρυθμίσεις της
  • τους σειριακούς αριθμούς που αντιστοιχούν στη συσκευή σας και στα μέρη αυτής
  • τον ανακατευθύνοντα ιστότοπο (ο δικτυακός τόπος που σας οδήγησε στο δικό μας)
  • ενέργειες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, όπως ενότητες που επισκέπτεσθε σε αυτή

Η Ιστοσελίδα μας ενδέχεται να συλλέγει πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία της φορητής συσκευής σας με χρήση γεωγραφικού εντοπισμού και τεχνολογιών όπως το GPS (παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού), το Wi-Fi (ασύρματο τοπικό δίκτυο), το Bluetooth ή η εγγύτητα σε τοποθεσία κυψέλης (cell tower proximity). H πλειονότητα των φορητών συσκευών και των φυλλομετρητών (browser), σας παρέχει τη δυνατότητα να ανακαλέσετε την άδεια που μας παραχωρήσατε για τη συλλογή των εν λόγω πληροφοριών, με χρήση των ρυθμίσεων της συσκευής ή του φυλλομετρητή σας. Εάν έχετε ερωτήσεις για τον τρόπο που μπορείτε εμποδίσετε τη συλλογή πληροφοριών για την ακριβή σας θέση, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο τεχνικής υποστήριξης της φορητής συσκευής σας, τον κατασκευαστή της συσκευής σας ή τον πάροχο λογισμικού σας ή του φυλλομετρητή (browser). Όλες οι ανωτέρω πληροφορίες επεξεργάζονται κατά τρόπο που δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση (είναι ανωνυμοποιημένες).

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για χρονικό διάστημα 50 μηνών  για λόγους μάρκετινγκ και στατιστικής και μετά διαγράφονται αυτόματα. Μόλις σταματήσετε τη χρήση της ιστοσελίδας μας, τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται.

Cookies

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς χρησιμοποιούμε τα cookies στη σελίδα μας σχετικά με την πολιτική τους εδώ.

Μπορείτε να εμποδίσετε την εγκατάσταση των cookies που καταγράφουν τις παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας μέσω της αντίστοιχης ρύθμισης του προγράμματος φυλλομετρητή σας. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή μπορεί να μην είναι δυνατή η χρήση όλων των λειτουργιών της ιστοσελίδας μας.

Επίσης, μπορείτε να εμποδίσετε την ανάλυση των δεδομένων που δημιουργούνται από τα cookies και αφορούν τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ΙP) καθώς και την επεξεργασία των εν λόγω δεδομένων από την Google αν φορτώσετε και εγκαταστήσετε τη συγκεκριμένη επέκταση φυλλομετρητή. Αντί της επέκτασης φυλλομετρητή, μπορείτε επιπλέον να εμποδίσετε την ανάλυση από τα Google Analytics αν επιλέξετε αυτόν τον σύνδεσμο.

Δημιουργείται έτσι ένα opt out cookie, το οποίο εμποδίζει τη μελλοντική ανάλυση των δεδομένων σας κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα αυτή. Το opt out cookie ισχύει μόνο στον φυλλομετρητή αυτόν και μόνο για την ιστοσελίδα μας και αποθηκεύεται μόνο στη συσκευή σας. Αν διαγράψετε τα cookies από τον φυλλομετρητή αυτόν, πρέπει να αποθηκεύσετε εκ νέου το Opt out cookie. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων σε σχέση με τα Google Analytics μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της Google εδώ.

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σκοπός συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων είναι η ανάλυση της συμπεριφοράς χρήσης στο πλαίσιο της διαδικτυακής μας παρουσίας, καθώς και στα ενημερωτικά δελτία που σας αποστέλλουμε. Η αξιολόγηση της συμπεριφοράς χρήσης περιλαμβάνει ειδικότερα τους τομείς της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε και ποιους συνδέσμους ενεργοποιείτε εκεί.

Nόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το έννομο συμφέρον μας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. στ του ΓΚΠΔ. Εφόσον έχετε παράσχει τη σχετική σας συγκατάθεση (πχ για τη λήψη ενημερωτικών ηλεκτρονικών δελτίων) ως νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συγκατάθεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ.  1 περ. α ΓΚΠΔ. Η επεξεργασία των δεδομένων των υφιστάμενων πελατών για διαφημιστικούς σκοπούς της εταιρείας μας εκλαμβάνεται ως έννομο συμφέρον της εταιρείας μας.

Tι πληροφορίες συλλέγουμε

Κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας αποστέλλονται σε εμάς αυτόματα η διαδικτυακή σας διεύθυνση και η τελευταία φορά που συνδεθήκατε.

Γιατί χρειαζόμαστε τις πληροφορίες αυτές

Με τα στοιχεία που συλλέγουμε δημιουργούμε εξατομικευμένα προφίλ χρήσης που ταξινομούνται κατά πρόσωπο ή/και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου η διαφημιστική προσφορά της εταιρείας μας με τη μορφή ενημερωτικού δελτίου ή και διαφημιστικών μηνυμάτων στην ιστοσελίδα να προσαρμοστεί καλύτερα στα προσωπικά ενδιαφέροντά σας και να βελτιωθούν οι διαδικτυακές προσφορές μας.

Δικαίωμα εναντίωσης

Μπορείτε να προβάλετε το δικαίωμα εναντίωσης κατά της επεξεργασίας δεδομένων για τους αναφερθέντες σκοπούς ανά πάσα στιγμή και χωρίς κανένα κόστος και με ισχύ για το μέλλον, επικοινωνώντας μαζί μας εδώ

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες.

Τα δεδομένα σας διαγράφονται από τους αντίστοιχους διανομείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας σε επιμέρους διαφημιστικά μέσα ή προβάλετε εναντίωση σε ορισμένα διαφημιστικά μέσα. Επίσης, αν προβάλετε δικαίωμα εναντίωσης η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας σας θα αποκλειστεί από μεταγενέστερη επεξεργασία δεδομένων διαφήμισης, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Για τη διαχείριση της ιστοσελίδας μας συνεργαζόμαστε με την εταιρεία eproductions - ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ. Κατά τη διαχείριση αυτή η eproductions συλλέγει τα δεδομένα της εγγραφής (log in) των χρηστών καθώς και τα δεδομένα του καλαθιού (cart), τα οποία αποθηκεύονται στους servers της που βρίσκονται στην Γερμανία. Τα εδομένα που συλλέγει η eproductions διατηρούνται μέχρι ένα έτος. Σε περίπτωση ανώνυμου χρήστη (guest user) τα cookies διαγράφονται με το κλείσιμο του προγράμματος πλοήγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα eproductions  εδώ 

- Συνεργαζόμαστε με την ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία «Value», για τη δημιουργία και διαχείριση του google analytics, του google adwords και γενικά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαδικτυακής διαφήμισης.

- Για την αποστολή των email συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Grammedia LTD, η οποία μας παρέχει την υπηρεσία Contact Pigeon

Τα στοιχεία σας για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων, καθώς και τα δεδομένα που συλλέγουμε από τα email και τα στατιστικά στοιχεία θα τα κρατήσουμε για όσο χρονικό διάστημα έχετε δώσει τη συγκατάθεσή για την παραλαβή των ενημερωτικών δελτίων .

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στην παραλαβή του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή  με ισχύ για το μέλλον, αν καταργήσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μέσω της ιστοσελίδας μας. Θα βρείτε τον σύνδεσμο για τη σελίδα κατάργησης εγγραφής στο τέλος του κάθε ενημερωτικού δελτίου.

Επίσης, σε περίπτωση που το επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να αποκλειστείτε από τη λίστα παραληπτών ενημερώσεων, αποστέλλοντας email στη διεύθυνση privacy@contactpigeon.com , αλλά και να αφαιρέσετε όλα τα δεδομένα που έχουν ενδεχομένως συγκεντρωθεί κατά το ιστορικό περιηγήσεών σας. Η ContactPigeon θα επεξεργαστεί και θα διεκπεραιώσει το αίτημά σας εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία γνωστοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την πολιτική προστασίας της εδώ.

Θ. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Χρησιμοποιούμε plugins από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνουμε την ιστοσελίδα μας πιο προσωπική. Επίσης, μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook.

Σε κάθε σελίδα μας που περιέχει μια τέτοια προσθήκη, το πρόγραμμα περιήγησης θα συνδεθεί με το Facebook και περιεχόμενο θα φορτωθεί από αυτές τις σελίδες. Η επίσκεψή σας στις σελίδες μας μπορεί να παρακολουθείται από τα παραπάνω μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε ενεργά τα μέσα αυτά. Όταν η πρόσβασή σας  στην ιστοσελίδα μας γίνεται από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ιστοσελίδα μας αποθηκεύει αυτόματα το email σας (όπως το έχετε αναγράψει στη σύνδεσή σας στο Facebook). Ακολούθως, μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας με τον ίδιο τρόπο που μπορούν οι χρήστες αυτής.

Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης δικές της σελίδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, instagram).

Θυμηθείτε, ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο αποστέλλεται στην ιστοσελίδα μας μέσω των κοινωνικών δικτύων ή στις σελίδες κοινωνικών δικτύων της εταιρείας μας, μπορεί να προβάλλεται δημόσια, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί, όταν παρέχετε συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα.

Στις ιστοσελίδες τους, τα κατά περίπτωση μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πεδίο εφαρμογής, τη φύση, τον σκοπό και την επεξεργασία των δεδομένων σας. 

Ι. Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες

Μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας συνδέσμους προς και από ιστοσελίδες συνεργατών μας, διαφημιστών και άλλων τρίτων μερών, που δεν καλύπτονται από την παρούσα επισήμανση απορρήτου. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε πρώτα την πολιτική – επισήμανση απορρήτου προσωπικών δεδομένων στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, πριν εισάγετε οιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σε αυτές.

ΙΑ. Διαδικτυακές Ειδοποιήσεις Προώθησης (Push Notifications)

Ανάλογα με την ηλεκτρονική συσκευή με την οποία πλοηγείστε στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις προσφορές μας και τα νέα μας.

Για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις, ανάλογα με την πλατφόρμα και/ή τον φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

−    Desktop: Κάντε δεξί κλικ πάνω στην ειδοποίηση > απενεργοποιήστε ειδοποιήσεις από το akiseshop.com
−    Mobile: Πηγαίνετε στο Κέντρο γνωστοποιήσεων > Ρυθμίσεις ιστότοπου > Ειδοποιήσεις > Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων από το akiseshop.com
−    Κοινοί browsers:

•    Chrome: Ρυθμίσεις > Εμφάνιση Σύνθετων Ρυθμίσεων > Απόρρητο – Ρυθμίσεις περιεχομένου > Ειδοποιήσεις - Διαχείριση εξαιρέσεων > πληκτρολογήστε akiseshop.com και επέλεξε «Αποκλεισμός»
•    Firefox: Επιλογές > Περιεχόμενο > Ειδοποιήσεις – Επιλέξτε > akiseshop.com – «Απομάκρυνση σελίδας»
•    Safari: Προτιμήσεις > Ειδοποιήσεις > Επιλέξτε «Άρνηση»

ΙΒ. Επικοινωνία μαζί μας – Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας για γενικές ερωτήσεις σχετικά με την εταιρεία μας ή τα προϊόντα-υπηρεσίες μας, κρατούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε προκειμένου να απαντήσουμε στα αιτήματά σας.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ.  στ’  του ΓΚΠΔ, δηλαδή το έννομο συμφέρον της εταιρείας μας.

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε

Χρειαζόμαστε πληροφορίες που σας αφορούν, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί  σας και συγκεκριμένα το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός τηλεφώνου σας και το email σας, καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών ή emails που μας έχετε αποστείλει.

Γιατί χρειαζόμαστε τις πληροφορίες αυτές

Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες σας για να απαντήσουμε και για να κρατήσουμε σε αρχείο την επικοινωνία μας μαζί σας.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες  που μας δίνετε

Οι πληροφορίες που αφορούν εσάς διαγράφονται έξι μήνες μετά την τελευταία σας επικοινωνία μαζί μας.

ΙΓ. Υποβολή αιτήσεως – Βιογραφικού για θέση εργασίας

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σκοπός της επεξεργασίας των πληροφοριών που συλλέγουμε είναι η καταλληλότητά σας για τη θέση που έχει προκηρυχθεί.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ β του ΓΚΠΔ που σχετίζεται με την απαραίτητη επεξεργασία για την εκτέλεση σύμβασης ή για να ληφθούν μέτρα κατ’ αίτησή σας πριν από τη σύναψη σύμβασης.

Γιατί χρειαζόμαστε τις πληροφορίες αυτές

Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε προκειμένου να εξετάσουμε την αίτησή σας για θέση εργασίας. Δεν θα διαβιβάσουμε τις πληροφορίες που μας δίνετε με τρίτα μέρη για εμπορικούς σκοπούς.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και τις υπόλοιπες πληροφορίες για να εκτιμήσουμε την καταλληλότητά σας για την θέση εργασίας.

Δεν ζητάμε επιπλέον πληροφορίες από αυτές που χρειαζόμαστε και δεν τις κρατάμε για περισσότερο διάστημα από όσο είναι αναγκαίο.

Οι πληροφορίες που ζητάμε κάθε φορά αφορούν την καταλληλότητά σας για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας.

  • Διαδικασία αιτήσεων

Κατά τη διαδικασία αυτή χρειαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες, όπως το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας με εσάς. Επίσης, χρειαζόμαστε κατά περίπτωση προηγούμενη εμπειρία και σπουδές.

  • Διαδικασία επιλογής

Οι υπεύθυνοι επιλογής προσωπικού θα εξετάσουν τις αιτήσεις σας και θα σας καλέσουν για συνέντευξη, ώστε να επιλέξουν το κατάλληλο πρόσωπο για τη συγκεκριμένη θέση. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας επιλογής δεν θα γίνει αξιολόγηση των αιτούντων βάσει τυχόν δημοσίου προφίλ τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  • Προσφορά – αποδοχή θέσης εργασίας

Εφόσον αποδεχθείτε την προσφερόμενη θέση εργασίας θα σας ζητήσουμε επιπλέον πληροφορίες προκειμένου να σας προσλάβουμε.

Οι πληροφορίες αυτές θα είναι κατά βάση όσες χρειάζονται για να συμπληρωθούν τα στοιχεία σας στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήτοι ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ΑΔΤ, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., ΑΜΚΑ, Αριθμός Μητρώου Ασφάλισης, Διεύθυνση κατοικίας, email, οικογενειακή κατάσταση, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, ποσό αποδοχών. Επιπλέον και ανάλογα με τη θέση, θα σας ζητήσουμε να μας προσκομίσετε αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, πιστοποιητικά σπουδών και ξένων γλωσσών.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε

Αιτήσεις, βιογραφικά και πληροφορίες που μας αποστέλλονται και τα οποία απορρίπτονται αμέσως, θα διαγράφονται – καταστρέφονται εντός μηνός από την πλήρωση της θέσεως.

Αιτήσεις, βιογραφικά και πληροφορίες που μας αποστέλλονται για τα οποία γίνεται αξιολόγηση, θα διαγράφονται – καταστρέφονται εντός έξι μηνών από την πλήρωση της θέσεως.

Σε περίπτωση πρόσληψης του εργαζόμενου όλα τα στοιχεία που τον αφορούν, συμπεριλαμβανομένης της καταβολής αποδοχών και των λόγων λήξης της σύμβασης του, θα διαγράφονται μετά την παρέλευση είκοσι (20) ετών από την λήξη της εργασιακής σχέσης.

Δικαιολογητικά σχετικά με άδειες μητρότητας και αναρρωτικές άδειες θα διαγράφονται μετά την παρέλευση πέντε (5) ετών από το τέλος του χρόνου που ελήφθησαν.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Οι πληροφορίες σας, οι οποίες είναι απαραίτητες για την υποβολή φορολογικών και ασφαλιστικών στοιχείων, καθώς και για τη διενέργεια πληρωμών σας αποστέλλονται στο συνεργαζόμενο με εμάς λογιστικό γραφείο Unitax και ενδεχομένως με το νομικό μας τμήμα.

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με τις τράπεζες ΕFG Eurobank Ergasias και Πειραιώς προκειμένου να διενεργηθεί η  πληρωμή των αποδοχών σας.

5. Τα δικαιώματά σας

Δεσμευόμαστε να τηρούμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να διασφαλίζουμε  ότι μπορείτε να ασκείτε τα δικαιώματά σας. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας  χωρίς κόστος, στέλνοντάς μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dataprotection@akispetretzikis.com, αναφέροντας απλώς σε εμάς τον λόγο του αιτήματός σας και το δικαίωμα που θέλετε να ασκήσετε ή κάνοντας μια αίτηση εδώ.

Σε περίπτωση που θεωρούμε απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ενδέχεται να ζητήσουμε αντίγραφο ενός εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας.

Συγκεκριμένα, ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί τη βάσει της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχετε τα ακόλουθα  δικαιώματα:

  • Έχετε δικαίωμα ενημέρωσης. Αυτό σημαίνει ότι έχετε δικαίωμα να ενημερώνεστε με σαφήνεια, διαφάνεια και κατανόηση για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για τα δικαιώματά σας.
  • Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως το δικαίωμα διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
  • Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης). Να θυμάστε ότι εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα για να τροποποιήσετε ή να επικαιροποιήσετε τις πληροφορίες που σας αφορούν. Ωστόσο, με την ενεργή παροχή των προσωπικών δεδομένων σας σε εμάς με οποιονδήποτε τρόπο, εγγυάστε ότι αυτά είναι αληθή και ακριβή και συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίησή τους. Την αποκλειστική ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες που προκλήθηκαν στην ιστοσελίδα μας ή στο πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την ιστοσελίδα ή σε οποιονδήποτε τρίτο, λόγω συμπλήρωσης εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα έντυπα εγγραφής, φέρει ο χρήστης. Παρακαλούμε να θυμάστε  ότι κατά γενικό κανόνα θα πρέπει να παρέχετε μόνο τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, και όχι δεδομένα τρίτων, εκτός από το βαθμό που αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου.
  • Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη. Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.

Ωστόσο, το δικαίωμά σας αυτό πιθανόν να μην είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί εάν:

  • Υπάρχει εκκρεμής διαφορά ή δικαστική διένεξη με την εταιρεία μας.
  • Η αγορά που έχετε πραγματοποιήσει δεν έχει ακόμα αποσταλεί.
  • Έχετε οφειλές προς την εταιρεία μας.
  • Εάν έχετε κάνει κατάχρηση των υπηρεσιών μας (όπως ενδεικτικά επαναλαμβανόμενες ακυρώσεις παραγγελιών) εντός των δύο τελευταίων ετών
  • Εάν έχετε πραγματοποιήσει αγορά από εμάς υποχρεούμαστε να τηρούμε τα φορολογικά δεδομένα για δώδεκα (12) έτη.
  • Έχετε δικαίωμα μεταφοράς των δεδομένων σας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.
  • Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.
  • Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας. Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεση σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.
  • Επιπλέον, έχετε δικαίωμα εναντίωση στην επεξεργασία των δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς. Μπορείτε να άρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή:
  • Είτε ακολουθώντας τις σχετικές ρυθμίσεις στα email που σας αποστέλλονται (unsubscribe)
  • Είτε απενεργοποιώντας τα cookies, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την Πολιτική Cookies μας εδώ

Είτε επικοινωνώντας κατ’ ευθείαν μαζί μας εδώ

6. Πότε απαντάμε στα αιτήματα σας σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;

Απαντάμε στα αιτήματά σας δωρεάν, χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτημάτων σας θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών, εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.
Αν τα αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μας μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

7. Δικαίωμα καταγγελίας στην εποπτική Αρχή
Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων, αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια εποπτική αρχή στην Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ταχυδρομική διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Αθήνα / www.dpa.gr, τηλ. 2106475600)

8. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Επισήμανσης Απορρήτου;

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Επισήμανση Απορρήτου ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε σχετικά σε εμφανές σημείο της ιστοσελίδας μας. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα δεδομένα σας.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε, στο τηλέφωνο 216  9001112 ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dataprotection@akispetretzikis.com.